Hjem    EAV  Immunterapi   Diapulse    Biopati   Forskning    Om oss    Kontakt


Immunterapi er et stort fagområde som dekker en mengde behandlingsmetoder. Ved klinikken bruker vi primært elementer fra homøopati, homotoksikologi og isopati. Det mest vanlige hos oss er å overføre egenskaper fra homøopatiske midler til renset vann som drikkes jevnt utover dagen. Helseeffekten dokumenteres ved neste konsultasjon etter ca. ti uker.

(Nobelprisvinner Luc Montagnier oppdaget at vann har evne til å overføre informasjon, under sitt arbeide med å kartlegge HIV viruset genetisk. Ved bruk av vaskede testampuller som ikke var tørket, fikk han til stadighet feile resultater i polymerasekjedereaksjonen i eksperimentene sine. Arbeidet med å eliminere feilkildene førte til nye oppdagelser som dokumeterer det som Løvaas allerede hadde visst i flere år.)

Ca 80 % av immunforsvaret vårt ligger i tarmen. Vannet man drikker inneholder ved siden av homøopatmidlene, et spektrum av informasjon om mikrobene som ble funnet i testen. Immuncellene i tarmen formidler informasjon om mikrobene videre til immuncellene på innsiden av kroppen ved hjelp av elektromagnetiske signaler. Det blir som når før i tiden jeg kunne fortelle en venn at det var fin musikk på P4 på 98,2 MHz på radioen. I midlene vi bruker ligger det imidlertid et spektrum av mange frekvenser. Montagnier utviklet en metode for ta opp disse frekvensene for å se dem visuelt på en dataskjerm, eller høre dem som lyd. Han var ikke den første som oppdaget at vann kan programmeres, men han har patentert en metode for å lese av den elektromagnetiske sigaturen i vannet(US20120024701 og US20130224788). Noe av dette arbeidet er publisert i Journal of Physics: DNA waves and water.

Se også under emnet biopati for en annen variant av immunterapi.