Hjem    EAV  Immunterapi   Diapulse    Biopati   Forskning    Om oss    Kontakt
EAV test 2

EAV:
Klinikken har i alle år tilbudt test med EAV(Elektroakupunktur etter Dr. Voll) og behandlig med Immunterapi, basert på Homøopati(Lignende kurerer lignende) og Isopati(Likt kurerer likt). Atle Løvaas har videreutviklet metoden til det konseptet vi jobber etter i dag. Per Ivar Gullanger fortsetter utviklingen av Atle Løvaas sin metode, samt bruker elementer fra Biopatien der dette er hensiktsmessig.

EAV metoden består av en analysedel(Bioresonans) og en behandlingsdel(Immunterapi). Analysedelen består av et apparat som måler ledningsevnen via huden inn mot beinhinnen i akupunkturpunkt, samt noen punkt som er spesifikke for EAV. Hvert målepunkt gir et svar om tilstanden i et spesifikt organ. Hvis organet er i balanse, viser instrumentet 50 på en skala fra 0-100. Dette tilsvarer en motstand på ca 90 kiloohm. Ved kroniske tilstander går denne motstanden mot uendelig. Akutte tilstander går motsatt vei, mot null motstand.

Dr. Voll oppdaget ved en tilfeldighet fenomenet Bioresonans, og at apparatet kan brukes til å sjekke hvilke medisiner man kan ta for å rette opp en ubalanse. Til dette brukes testampuller med ulike midler som legges oppå apparatet. Ved en lav måling legges en testampull på en sensor som står i forbindelse med kroppen. Dersom kroppen kan dra nytte av middelet, skjer det en endring i ledningsevnen i målepunktet og apparatet viser 50 på skalaen igjen. Alle midler som blir funnet virksomme i testen, blir brukt til å lage det homøopatiske middelet som brukes som behandling i immunterapien.